Hem / Blogg /

10 tips på babyshower, namngivning & doppresenter

Ska du på dop snart men inte har någon aning om vad du ska ge i present? Oroa dig inte längre, här får du tips på en handfull fantastiska doppresenter som kommer bli ett minne för livet för både föräldrarna och det lilla barnet.
Malin King

Sömncoach & doula

babyshower, namngivning & doppresenter

Babyshower, namngivnings & doppresent?

Vi vet att det ibland kan kännas överväldigande att välja den perfekta gåvan. Men kom ihåg, det finns inga rätt eller fel här. Det viktigaste är kärleken och omtanken som kommer med din gåva. Låt oss utforska tio stycken kreativa och minnesvärda gåvor.

10 tips på presenter

  1. Sömnkurs: En god natts sömn önskar alla småbarnsföräldrar. Så varför inte ge ett presentkort på en av våra sömnkurser? Upptäck priser och köpmöjligheter här.
  2. Sparande: Pengar eller ett fondsparande kan vara en betydelsefull gåva som verkligen påverkar barnets liv. Genom att sätta av pengar eller investera i barnets framtid ger du en gåva som kan växa och hjälpa dem när de når vuxen ålder.
  3. Familjefotografering: En minnesvärd gåva som fångar ögonblicken med en nyfödd familj och som består livet ut. Du kan även agera som fotograf för dagen om du föredrar det om ni inte vill anlita en ”proffsfotograf”.
  4. Smycken: De är en tidlös gåva som inte bara pryder, utan som också bär med sig stora känslor och minnen. Precis som en familjefotografering är smycken en present som varar livet ut och följer barnet genom livet.
  5. Barnvakts-kuponger: En rolig och annorlunda present som kommer att hjälpa de nyblivna föräldrarna att få lite tid för sig själva. Genom att erbjuda att passa barnet under några timmar kan du hjälpa dem att koppla av och återhämta sig.
  6. Personlig gåva med namn: Det kan vara något så enkelt som en ryggsäck med barnets namn tryckt på den. Denna gåva är både praktisk och minnesvärd.
  7. ”Mina första år” bok: En ”Mina Första År” bok ger föräldrarna möjlighet att skriva ner viktiga milstolpar och minnen från barnets första år. Det är en fin present som kommer att uppmuntra dem att föreviga de ögonblick som de aldrig vill glömma.
  8. Personlig födelsetavla i skala 1:1: En personlig födelsetavla förevigar barnets födelse och är anpassat i 1:1 skala, alltså barnets verkliga födelsestorlek. En sådan present blir en iögonfallande dekoration i barnets rum och kommer att bli en evig påminnelse om den speciella dagen då barnet föddes.
  9. Matservis: Ge en söt och praktisk doppresent i form av en barnservis. Det finns massor med olika mönster och färger på serviser så det blir roligare att äta.
  10. Livets första pussel: Ett pussel både underhåller och utvecklar barnets kognitiva färdigheter. Denna gåva främjar problemlösning och är en rolig aktivitet som barnet och föräldrarna kan njuta av tillsammans.

Varför sömnkurs är den perfekta gåvan

Vad önskar sig alla småbarnsföräldrar mest av allt? En god natts sömn! Därför är Sovande barns presentkort den ultimata gåvan. Det är en digital present som ger föräldrarna friheten att välja den kurs som passar sitt barn bäst. Ge bort något verkligt meningsfullt – hjälpen till en bättre nattsömn. Sovande barns presentkort är den perfekta gåvan för babyshowers, dop, namngivningar, födelsedagar, eller helt enkelt bara för att visa din uppskattning. Här hittar du vårt digitala presentkort.

“En hel natts sömn skulle vara den ultimata lyxen, en gåva som jag skulle uppskatta mer än något annat.“ – En trött mamma.

babyshower, namngivning & doppresenter

Dela inlägg: