Hem / Om oss

Mer sömn till småbarnsföräldrar.

Visste du att det går att förändra sömnen?

Många föräldrar tror att få ett sovande barn är som att vinna på lotto. Visst kan man ha turen att ha fått ett enkelt barn, men för dem som fick ett barn som kämpar med sömnen så hjälper vi dig gärna. Har du hamnat i de klassiska sömnfällorna?
Lugn, vi hjälper dig att komma ur dem.

Sovande barn – en investering för framtiden.

Medverkat i

Hur det hela började

”När vår son föddes 2018 fick vi en fantastisk start i livet med honom som jag önskar att alla föräldrar kan få. Vi använde oss utav beprövade åldersanpassande vaken – och sovrutiner och när vi gjorde det var sömnen så enkel.

När min dotter föddes 2021 så kom en annan liten människa till oss, en skrikbebis med stort närhetsbehov. Vi fick kämpa en hel del första månaderna med att bara trösta henne och erbjuda sömn.

Genom att följa mina beprövade metoder gick hon från en bebis som helst sov på eller bredvid oss och endast korta stunder på dagen – till en bebis som kunde somna tryggt, utan gråt helt själv.” 

Vanliga utmaningar

“Mitt barn hatar att sova”.

“Bröstet har blivit en napp”.

“Barnet vägrar bli nattat av andra partnern”.

Det är utmaningar jag hör dagligen – men dessa är fullt möjliga att förändra.

/Malin King

Instagram

Följ oss gärna

För mera tips kring ditt barns sömn och mående följ oss gärna på instagram @sovandebarn

Fun fact:

Sovande barn startades 2021 när Malins dotter Grace föddes. Malin hade bestämt sig att under denna föräldraledighet ville hon göra skillnad. Hennes vision var ”Mer kunskap om sömnen till svenska folket- att sömnen faktiskt GÅR att förändra”. Första året hjälpte Sovande barn över 2.500 familjer, alla medans lilla Grace sov så sött under mötena.