Hem / Tjänster / Presentkort

Presentkort

Ge bort en unik och personlig gåva till någon speciell med Sovande barns presentkort. Våra presentkort är den perfekta presenten för alla tillfällen – babyshower, dop, namngivning, födelsedagar eller bara för att visa uppskattning.

Presentkort

Gåvan av sömn

Ge bort en sömnkurs för att hjälpa föräldrar och barn att sova bättre. Våra sömnkurser är utformade för att hjälpa föräldrar att lära sig tekniker för att få sina barn att sova bättre och längre både på dagen och natten.

Sömn är viktigt för både föräldrar och barn. Våra kurser ger föräldrarna verktyg att hantera sömnproblemen och skapa hälsosamma sovrutiner för sina barn.

Våra presentkort har ett värde av 595kr och kan användas för att köpa någon av våra sömnkurser:

0-4 mån

En bra start​

5-24 mån

Dags för zzz

2-6 år

Nu eller aldrig

Hur går det till?

Digitalt presentkort

När du köper presentkortet mailas det till dig som du sedan kan skriva ut/maila över och ge bort i present.

Våra presentkort kan användas när som helst inom giltighetstiden på 1 år och det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader.

Så varför inte ge bort en gåva som verkligen gör skillnad? Köp ett presentkort från Sovande barn idag och hjälp någon att sova bättre!

En hel natts sömn skulle vara den ultimata lyxen, en gåva som jag skulle uppskatta mer än något annat.

En trött mamma
4.6/5
4.7 Fantastiskt bra
Py

mamma till tvillingar 3 månander​

5/5
Helt fantastisk kurs med bra och givande information, tips och trix! Jag har fått lära mig saker som jag annars inte visste och som jag tror jag kommer ha stor nytta av som tvillingförälder för att underlätta både dagar och nätter! En stor eloge till Malin som är både pedagogisk och tydlig i hennes kurser!
Sara

mamma till flicka 9 månader​

5/5
Wow! Bara wow! Från samsovning och amning hela natten så ingen av oss sov bra till att bebis sover i egen säng i eget rum hela nätter utan uppvak eller matning på 14 dagar med den mildaste sovmetoden i onlinekursen. Ångrar inte en krona.
Rebecka​

mamma till pojke 2 år​

5/5
Inatt sov sonen 19:30-06:30 !!!!! 😭😭 dag 5. Alltså VARFÖR har vi inte gått sömnkurs tidigare. När vi frågat BVC eller råd så har de alltid skyllt på utvecklingssprång, tänder, syskon, förskola osv. Och uttrycket ”det blir bättre snart.
Sofia​

mamma till 3 årig flicka​

5/5
Vi drog oss länge för att ta tag i sömnen men är så glada att vi hittade Sovande barn som med en trygg hand guidar, tipsar och genuint bryr sig, om både oss föräldrar och våra små ♥️

Gratis tips

Få vår gratis sömnguide för barn 2-6 år!

Uppnå bättre nätter med ditt barn med våra 5 experttips, speciellt utformade för barn i åldern 2-6 år som sover i öppna sängar.
Lämna ditt namn och e-post nedan för att få tillgång till filen.