Hem / Blogg /

Babymonitor – den borde du köpa!

Med en babymonitor kan du kontrollera att ditt barn sover och mycket mer! Här kommer du få reda på varför du borde investera i en babymonitor idag och vilken vi tycker är den bästa på marknaden. Den babymonitor som vi rekommenderar här bra mörkerseende, inbyggt White noise och går att styra med en app via mobilen.
Malin King

Sömncoach & doula

Varför borde jag ha en babymonitor?

Med en babymonitor kan du ha full koll på ditt barn även om du lagar mat i köket, städar eller tvättar. Den ger dig också möjlighet att svara snabbt om ditt barn behöver tröst eller hjälp. En babymonitor ger föräldrar lugn och trygghet, vilket är ovärderligt i att skapa en avslappnad miljö för både föräldrar och barn.

Vilken borde jag köpa?

Vi rekommenderar den ifrån Lollipop. Den här allt man kan önska sig, bland annat:

  1. Bra mörkerseende.
  2. 1080p Full HD livevisning och videodelning.
  3. Inbyggt White noise.
  4. App via mobilen, alltså ingen extra bärbar sensor krävs. Du kan också koppla den till flera olika mobiler.
  5. Du kan prata med barnet via den.
babymonitor

Spåra alla rörelser

Genom Lollipop babymonitorn kan du även få notiser om ditt barn är på väg upp ur sängen, vilket kan vara extra bra efter barnet har fyllt 1 år. Detta kan du göra genom att sätta in en gräns inuti kameravyn för att spåra rörelser i ditt barns spjälsäng. Om något händer utanför gränsen, till exempel om barnets ben fastnar, får du ett meddelande.babymonitor

Extra funktioner

Man kan även köpa till en extra sensor om man vill se rumstemperatur, luftkvalitet och luftfuktighet i rummet. Den har en grym gråtdetektering eftersom att den kan skilja på omgivande ljud som regn eller vind, och när ditt barn gråter.

Obs, detta är ingen betald reklam, vi bara älskar denna babymonitorn.

Dela inlägg: