Hem / Tjänster / Doula

Doula​

Maximera tryggheten inför förlossningen- detta kommer att vara en av de största dagarna i ditt liv!

Förlossningskurs​

Gratis onlinekurs för att få peppen och tipset att stärka dig i födandet för att få den bästa dagen.

Doula​

Förlossningsstöd på plats, förberedande träffar innan och en hand att hålla hela vägen tills du får träffa din bebis.

Coachande doula samtal​

Rädd för att föda eller behöver du bara pepp och tips inför förlossningen?

Ett coachande doulasamtal kommer man långt på för att känna trygghet infor sin dag.

Förlossningscoach

Vad gör en doula?

En doula kallas också förlossningscoach och är en utbildad person som finns där för att stötta kvinnan/paret innan och under förlossningen.

En doula använder fysiskt, känslomässigt och informativt stöd samt jobbar för att kvinnan/paret ska få sina önskemål, tankar och visioner hörda.

Är du gravid och söker tryggt samt säkert stöd under din förlossning?

Tveka inte att höra av dig för frågor!

OM Malin

Är jag rätt doula för dig?

Jag är baserad i Stockholm och tar uppdrag i hela Stockholm, Uppsala och Gävle.

Jag stöttar dig genom alla typer av förlossningar, ser till att stärka dig och göra din röst hörd.

Detta är din förlossning och dina visioner hur det ska bli är ytterst viktiga för mig.

Jag är gift med en amerikan och talar flytande engelska.

Min passion är att kunna hjälpa och vägleda blivande föräldrar att nå sin målbild, att få sin drömförlossning med maximal trygghet och stöd runt omkring sig.

“Malin King är expert på att få barn att både leka och sova”​

4.6/5
4.6 Fantastiskt bra
Elin

gravid v 39

5/5

En väldigt bra och givande kurs som var enkel att förstå och lärorik, man får många bra och hjälpsamma tips som jag tror kommer kunna hjälpa mig väldigt mycket under min förlossning.
Kursen gav mig ett lugn och jag känner mig mer än redo att föda och få träffa mitt älskade lilla barn! Gillar även att kursen är uppdelad i kortare sekvenser. Jag rekommenderar verkligen alla gravida att gå denna kurs!

Frida​

mamma till 2 månader pojke​

5/5
Som förstagångsföderska vet man inte vad som väntar under förlossningen därför unnade vi oss ett doulasamtal. Malin var professionell och kunnig och visade stor omtanke. Vi fick svar på våra frågor och hon gav oss också värdefulla tips och trix till både mig och min man. Vi kände oss så förberedda som det gick att vara till en förlossning och vi är evigt tacksamma för den hjälpen vi tog och fick av Malin. Rekommenderas starkt!
Madeleine

gravid v 21

5/5

Jag tycker att detta var en mycket bra och informativ kurs i noggranna steg och väldigt bra förklarande av allt. Mycket bra tips och råd om hur man skall försöka tänka,och bra att man kan spara sådant som man kanske känner själv att man behöver öva på lite extra.
Gillar också att Malin är positiv och lugn,då känner man sig mer mottaglig och ser framåt med positiva tankar till sin egna stora dag. Jag sparade massor och kommer att ha denna kurs som verktyg ända fram till min förlossning⭐️Alla som skall föda barn borde ta denna kurs! Högt betyg:)

Mitra​

mamma till 3 månaders tjej​

5/5
Ångrar inte en sekund att vi anlitade en doula, och att det blev just Malin! Hon var vår räddning när förlossningen inte blev som tänkt och slutade med akut kejsarsnitt. Vid min sida fanns hela tiden min man och Malin, som masserade, tryckte, peppade och fick mig att fokusera på andningen. Vi båda upplever henne som en räddande ängel som stöttade oss båda konstant och förde min och vår talan vidare till barnmorskor och läkare. Vi är evigt tacksamma! 💖

Vattenförlossning

Min doula resa

2012 köpte jag min första förlossningbok – ”Att föda”. Den förändrade helt min syn på förlossningar. Boken berättade om kvinnans makt att kunna vara delaktig och påverka sin förlossning positivt.

Sedan dess fortsatte intresset att växa. Jag kollade på alla serier, filmer och youtubeklipp om förlossningar som fanns. Innan våran son föddes 2018 anlitade vi själva en doula. Jag hade en tydlig målbild om hur jag ville föda och jag ville ha någon där som kunde stötta oss på bästa sätt.

Min vision blev till verklighet och min son kom till världen under en vattenförlossning där jag kände maximalt med stöd, trygghet och att jag som kvinna fattade alla beslut.

2021 – utbildade jag mig till doula via Föda med stöd. En fantastisk utbildning som gjorde att jag kände mig ännu mera säker i varför vi doulor behövs i svensk förlossningsvård.

Några veckor senare föddes min dotter, såklart även denna gång med stödet utav en doula. Jag var nervös om min förlossning kunde bli lika bra som sist.

Min målbild var om möjligt ännu tydligare. Stödet runt omkring mig var enormt. Jag kunde släppa allt, slappna av och helt lita på min kropp.

Vi blev ett superteam, jag och min man ihop med vår doula.

Min dotter föddes även hon i en helt magisk vattenförlossning – en dag jag alltid kommer minnas med ett stort leende på läpparna.