Hem / Tjänster / Privatcoaching​

Privatcoaching

För dig som önskar individuell stöttning, vägledning, massa support under resans gång och större chans att lyckas.

Välj då mellan:

3 v privat coachning och egen sovplan​

3 veckors privat coachning där du önskar en personlig sovplan till just ditt barn.

Innan vi börjar fyller du i ett formulär med dina barns nuvarande vanor, sömnrutiner m.m.

Det ger mig en chans att lära känna dig och din familj och vilka utmaningar ni har.

2 v efter kurs support​​​

2 v efter kurssupport passar dig som har gått kursen men känner att du behöver mer hjälp och inte helt får de resultat som du önskar.

Innan vi börjar fyller du i ett formulär med frågor om vad du har för sömnutmaningar kvar efter kursen.

4.6/5
4.6 Fantastiskt bra
Fia

mamma till pojke 11 månader

5/5
TILL ALLA FÖRÄLDRAR MED BARN SOM SOVER ALLDELES FÖR LITE!! 🤩👊🏻 Från en bebis som ville amma varannan timme nattetid, somnades gående/vaggandes. Samsov nattetid, flera nattuppvak, kort dagsömn.Då hittade vi Malin, av en slump. Vilken räddning! 🙆🏼‍♀️ Vi tror fortfarande inte att det är sant! Och vi kan inte nog tacka Malin, vilken fantastisk människa! Tänk att med hennes hjälp och med våran vilja och inställning gick det vi trodde var omöjligt! En sprudlande glad och ödmjuk person som under två veckor coachar, ger tips och trix, peppar och finns tillgänglig för frågor dygnets alla vakna timmar. WOW säger vi! ⭐️Efter två veckors sömncoachning (läs efter tre dagar) så somnar Manne av sig själv, i eget rum, sover HELA nätter utan uppvak och sover 1-1,5 timme åt gången dagtid! 🙏🏼
Jonna

mamma till två pojkar 7 mån & 2 år

5/5
MALIN. Människan som gav oss nätterna och kvällarna tillbaka ❤️ Vi trodde målbilden var för bra för att vara sann men var så trötta att vi inte såg något annat val än att testa fenomenet sömncoach. Våra bäbisar sover idag hela nätter och nattas på 2 minuter och är trygga och glada i sina sängar! Det enda jag ångrar är att vi inte anlitade Malin tidigare. Malin är Empatisk och stark i sin coachning, och med fokus på barnens välmående hjälpte hon oss i den här resan! Tack för många skratt och för världens finaste resultat!
Charlotte

mamma till pojke 5 månader

5/5

Vi hade aldrig vågat hoppas på ett så bra resultat efter sömncoachningen!
Axel sover numera i sin egen säng i sitt rum, somnar lugnt på några minuter och både mamma och pappa kan natta. Han vaknar bara en gång per natt för att amma.
Innan vi tog hjälp vaknade Axel 1-2 ggr/h hela nätterna och kunde bara somna i mammas famn. Det känns som att vi har fått vårat liv tillbaka.
Vi märker så stor skillnad på Axels ork och humör på dagarna och vi föräldrar känner oss som människor igen! Axel var bara lite över 5 mån när vi tog hjälp, men efter några veckor med vad BVC beskrev som en ”sömnkris” orkade vi inte mer och tog hjälp av Malin.
Hon är väldigt professionell, hjälpsam och stöttande.
Vi hade aldrig hört talas om en sömncoach tidigare men är så otroligt tacksamma att vi tog hjälp.
Det kändes skönt att ha någon att ”hålla i handen” och vi har fått värdefulla nycklar att använda i framtiden gällande sömnen.

Sebastian

pappa till flicka 8 månader​

5/5
Malin har varit väldigt tålmodig med de 1000 frågor vi haft och har guidat oss från början till slut och har alltid funnits tillgänglig på chatten när vi behövt henne. Vi har till och med funderat på om Malin över huvud taget sover eftersom hon alltid svarar så snabbt 😂 Anlita Malin om du vill sova, det funkar! Till och med på våran lilla studsboll som aldrig sitter still och alltid är på väg nånstans. Tack Malin! ❤️

Gratis tips

5 sömntips för din bebis

Sov bättre med våra 5 sömntips för din bebis! Fyll i din information nedan och få omedelbar tillgång till vår gratis guide.

Om du har en bebis som är mellan 0 och 12 månader, är dessa tips speciellt utformade för dig.