Hem / Tjänster / Förlossningskurs

Gratis förlossningskurs

Gratis onlinekurs för att få peppen och tipsen att stärka dig i födandet för att få den bästa dagen.

Kurs innehåll

En dag att minnas

Att föda barn är en utav de största dagarna i ditt liv, se till att just denna dag blir en dag att minnas.

En kurs med pepp, tekniker och hjälp för dig som ska föda barn.

Kursen ser du digitalt och den är just nu helt gratis- så titta så många gånger du vill.

Vi hoppas kursen hjälper dig att få ett minne för livet – en dag att känna sig stärkt efter.

Huvudkategorierna:

DIY Isbindor

Produkten du MÅSTE ha hemma till efter en vaginal förlossning. Ofta är underlivet ömt, många har en bristning och dessa magiska isbindor hjälper ditt underliv läka snabbare samtidigt som det hjälper en ev. svullnad.

 

Se filmen i nedan länk hur du enkelt fixar dessa hemma med endast 3 ingredienser.

Shoot for the moon.

Even if you miss at least you will land among the stars.

Les Brown
4.6/5
4.6 Fantastiskt bra
Sandra

gravid v 19

5/5

 Wow vilken kurs! Jag skulle verkligen rekommendera alla som är gravida att gå denna, oavsett om man är förstföderska eller vart med om en tidigare förlossning. En del repetition men också lite som var helt nytt som jag definitivt kommer ta med på min tredje förlossning!
Plus att man kan kolla den i ett svep eller som jag gjorde, kollade avsnitt för avsnitt och bläddrade tillbaka när jag tyckte något var extra intressant.

Frida

gravid v 25

5/5

En superbra kurs som verkligen kommer komma till nytta! Många bra tips och verktyg som jag absolut kommer ta vara på. Jag tyckte även den målade upp en rättvis, men väldigt positiv bild av hur en förlossning kan vara.

Sara

gravid v 39

5/5

Jag som är förstföderska och inte har gått någon kurs eller läst någon bok, utan enbart har lyssnat på min barnmorska hur allt fungerar. Tycker att den information kursen gav nu räcker för att jag ska känna mig trygg i mig själv kring förlossningen och hur den kommer gå till. Tycker också det är bra att Malin berätta hur sina egna upplevelse var både innan, under och efter förlossningen. Jag känner mig ännu mer redo att snart få träffa vårt lilla mirakel, tack! ❤️

Jenny

gravid v 38

5/5

En riktigt bra kurs för mig som förstagångsföderska. Jag fick bra information och tydliga tips och råd, till både böcker och videofilmer. Perfekt om man vill läsa eller lyssna sig till information. Tack för en bra kurs, jag är så nöjd!